Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Hotel Rose Red uit de categorie Hôtels & Appartements in Brugge-Centrum samengeplaatst. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving. |
Hotel Rose Red
Cordoeaniersstraat 16-18
8000 Bruges
Chambre: | 21 |
Check-In de: | 15:00 |
Check-In à: | 17:00 |
Check-Out de: | 08:00 |
Check-out à: | 11:00 |
Eten & Drinken | |
Restaurant: | Ja |
Bar: | Ja |
Lunchpakket: | Ja |
Wijn/champagne: | Ja |
Gemeenschappelijke ruimtes | |
Terras: | Ja |
Zonneterras: | Ja |
Buitenmeubels: | Ja |
Overige | |
Rookvrije kamers: | Ja |
Familiekamers: | Ja |
Verwarming: | Ja |
Niet-roken in gehele accommodatie: | Ja |
Toegang met keycard: | Ja |
Schoonmaakdiensten | |
Wasserij: | Ja |
Dagelijkse schoonmaak: | Ja |
Diensten | |
Internet: | Ja |
WiFi: | Ja |
Gratis WiFi: | Ja |
Diensten receptie | |
Versneld in- en uitchecken: | Ja |
Excursiebalie: | Ja |
Bagageopslag: | Ja |
Persoonlijk in- en uitchecken: | Ja |
Veiligheid | |
Kluisje: | Ja |
Beveiligingsalarm: | Ja |
Rookmelder: | Ja |
Camerabewaking in gemeenschappelijke ruimtes: | Ja |
Camerabewaking buiten: | Ja |
Brandblussers: | Ja |
Activiteiten | |
Hiking: | Ja |
Fietsen: | Ja |
Vervoer | |
Autoverhuur: | Ja |
Zakelijke faciliteiten | |
Fax/kopieerapparaat: | Ja |
Algemeen | |
WiFi beschikbaar in gehele accommodatie: | Ja |
Veiligheidsmaatregelen | |
Personeel volgt alle veiligheidsprotocollen van de lokale autoriteiten: | Ja |
Handgel in het gastenverblijf en in gemeenschappelijke ruimtes: | Ja |
EHBO-koffer aanwezig: | Ja |
Thermometers voor gasten verstrekt door de accommodatie: | Ja |
* Onbevestigde adressen: Voor sommige vermeldingen in onze lijst hebben bij nog geen bevestiging of het adres correct is. In dergelijke gevallen wordt het adres i.a. uit de databank overgenomen of op basis van de gegevens in de buurt berekend. Vermeldingen die we zo bekomen werden ter onderscheiding gekenmerkt. Als u één van deze adressen wilt bezoeken, informeer u vooraf op het stadsplan over de ligging van de invoer en vraag misschien hulp via andere bronnen.